Samen eten

Wees welkom bij ‘Samen eten’!

Op de derde woensdag van de maand gaan we ‘samen eten’ met gemeenteleden van de Maranathakerk, met ingang van oktober 2021 in het gebouw van het Gomarus College, Mr. Groen v. Prinstererlaan 20 in Assen. Meestal wordt er naar aanleiding van een thema gekookt en dan voor elk wat wils.

De kosten voor deze maaltijd zijn 5 euro per persoon, voor kinderen tot 12 jaar 3 euro en kinderen tot vier jaar eten gratis mee. De maaltijd start om 18.00 uur. De zaal is open vanaf 17.30 uur, beslist niet vroeger!

We mogen inmiddels meer dan 30 gasten ontvangen. Daarom is er maar één aanmeldadres: u kunt zich opgeven via Dicky Delhaas, tel. 0592-342095, dickypost@hotmail.com

We willen zo eerlijk mogelijk omgaan met de beschikbare plaatsen. Wie ‘achter het net vist’ kan aangeven dat hij/zij graag op de lijst voor de volgende keer wil staan. Geeft u vooral aan of u alleen of met meer mensen wilt komen. Het is mogelijk dat u niet meteen te horen krijgt of u ‘geplaatst’ kunt worden, i.v.m. de al eerder genoemde eerlijke verdeling van de plaatsen en de beschikbare ruimte. Hebt u zich opgegeven en komt er iets tussen? Laat u het dan zo snel mogelijk weten, zodat een ander een plekje kan krijgen!