Enjoy Pittelo Assen

 

, Enjoy Pittelo Assen

Misschien kent u de groene shirts en hesjes met de naam Enjoy erop, en ziet u ze wel eens het straatbeeld sieren. Het kan maar zo gebeuren op een zaterdagmorgen dat u ons tegen komt in de wijk. We zijn al diverse jaren actief. Het is hoog tijd u met vraag en antwoord nader te informeren via dit blad.

Wie wij zijn? We zijn een groepje vrijwilligers die vanuit de MaasStee onder de naam Enjoy een handje willen helpen in de wijk Pittelo.

Voor wie? Wie het nodig heeft. Het zou mooi zijn als je van het leven in je woonwijk geniet. Maar soms zit het tegen door ziekte of wat dan ook. Dan helpen we graag waar dat kan.

Wat we doen? We helpen vooral met het opknappen van tuintjes, ruimen zwerfafval op in de straten, doen allerlei kleine hand- en spandiensten en bieden een luisterend oor.

Wanneer? In principe iedere tweede zaterdagmorgen van de maand, behalve in de zomervakantie.

Wat kost dat? Niets. Als we iemand blij kunnen maken is dat onze beloning. We doen het met liefde en zijn blij als we helpen mogen. Hulp ontvangen kan moeilijk zijn en het is best knap als je dat kunt!

Hoe we aan klussen komen? We horen dat via via, we bieden het aan als we denken dat hulp nodig is en we werken samen met het buurtteam. En u kunt het natuurlijk zelf melden, zie onderaan.

Waar komt de naam Enjoy vandaan? Die komt van Enjoy Assen. In 2012-2013 was dat een (digitaal) platform voor christenen in Assen. Dat bracht vraag en aanbod  bij elkaar voor o.a. klusochtenden.

Hoezo Enjoy Pittelo? De gereformeerde kerk kwam in de MaasStee in 2010 en besloot mee te doen met de klusochtenden in Pittelo van Enjoy Assen. Vervolgens is Enjoy Pittelo een eigen leven gaan leiden. Het bestaat nu vooral uit leden van de kerk in de MaasStee en de Maranatha kerk.

Waarom we het doen? Vanuit naastenliefde. We geloven dat ieder mens er toe doet en dat de Schepper van iedereen houdt. Dat willen we laten zien door te helpen waar dat nodig is. Hoe u in contact kunt komen? Via coördinator Rolf Anneveldt: rolf.anneveldt@gmail.com (0592-356416) als u hulp nodig hebt voor een klus. Of voor een luisterend oor: predikant@vgk-assen.nl (0592-412814).

, Enjoy Pittelo Assen